Dokter Vanden Broecke Katrien
Dermatoloog

Na haar middelbare school in Oudenaarde en Gent studeerde Dr. Vanden Broecke geneeskunde aan de KULAK (Kortrijk) en vervolgens aan de Katholieke Universiteit Leuven. In juni 2009 behaalde zij het diploma van arts met grootste onderscheiding.
Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de huidziekten (dermatologie) in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst van Prof. M. Garmyn.
Eind december 2013 behaalde Dr. Vanden Broecke het diploma van Master na Master in de dermatologie en venerologie.

Dr. Vanden Broecke is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie. Zij volgt meerdere bijscholingen in binnen-en buitenland en sprak tijdens haar opleiding op meerdere nationale en internationale congressen.
Ze is getrouwd en heeft twee kindjes.

Sinds 1 januari 2014 is Dr. Vanden Broecke deeltijds werkzaam als ziekenhuisarts op de dienst dermatologie in het Onze Lieve Vrouw van Lourdes Ziekenhuis te Waregem. Haar privé-activiteit startte ze gelijktijdig op in de groepspraktijk van huisarts Dr. Vanden Broecke Pieter te Oudenaarde.
Op 1 oktober 2015 opende Dr. Vanden Broecke haar privépraktijk aan huis in de Gentse Heerweg 98 te Waregem. De activiteiten in Oudenaarde werden daarom afgebouwd.

In 2016 heeft haar echtgenoot, gynaecoloog Dr. Bram Pouseele, de privépraktijk te Waregem vervoegd.

Sinds 1 januari 2019 is de dokter enkel nog werkzaam in haar privépraktijk te Gentse Heerweg, Waregem.