Dokter Vanden Broecke Katrien
Dermatoloog

Voorafgaand aan een laserbehandeling wordt eerst een consultatie voorzien. Hier zal de arts  uitleg geven over de indicatie, de eventuele voorbereiding,  het verloop van de behandeling, de te verwachten resultaten en een prijssetting. De laserbehandelingen vinden plaats in de praktijk onder dermatologische supervisie om op een veilige manier met een minimum aantal behandelingen een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Indien u een afspraak wenst te maken voor een laserbehandeling kan dit best telefonisch op maandag, woensdag of vrijdag.

Vaatlaser

Met de Velure S 5 laser behandelen we tal van rode vaatletsels zoals storende adertjes in het gelaat, couperose, spinvaatjes, kleine angiomen.
De behandeling wordt meestal goed verdragen, er wordt een warm en prikkend gevoel waargenomen.
Het resultaat is snel zichtbaar.
De laser werkt zeer doeltreffend en is uitermate veilig.

Ontharingslaser

De Vectus diodelaser is de nieuwe gouden standaard onder de ontharingslasers.
Het toestel werkt sneller en efficiënter in vergelijking met huidige toestellen. Dankzij het Skintel Melanine Reader systeem kunnen de behandelingen perfect op maat en veiliger worden uitgevoerd.
Door de geavanceerde contact cooling via een saffierkristal wordt de huid gekoeld, waardoor de pijnprikkel beperkt wordt.

Huidverbetering door gefractioneerde radiofrequentie

De Infini microneedling fractionated RF behandeling is geen laser, maar een hoge intensiteit, gerichte radiofrequentie behandeling. Hierbij worden met goud geïsoleerde micronaaldjes, bevestigd op een handstuk, op verschillende dieptes in de dermis aangebracht. Deze fijne naaldjes geven alleen op de top, direct in de diepere huidlagen, hun energie vrij, wat leidt tot krimpen van de huid en aanmaak van nieuw collageen. De diepte en de sterkte van de energie kunnen gecontroleerd worden zodat men veel effect kan bekomen in de diepere huidlagen, zonder de nadelen van epidermale beschadiging. De behandeling kan het hele jaar door bij alle huidtypes worden uitgevoerd met slechts een beperkte sociale hinder.

Wat kan behandeld worden?

  • Verslapping van de huid van het gelaat, de hals, decolleté of armen
  • Rimpels rond de mond, de ogen, de wangen
  • Verstrakking kaaklijn
  • Verbetering huidtextuur of vergrote poriën
  • Acne littekens
  • Littekens na chirurgie of trauma
  • Striemen (vb. na zwangerschap of groeistriemen)