Dokter Pouseele Bram
Gynaecoloog

Maak een afspraak

Geen telefonische afspraken

Dr Bram Pouseele is sinds juni 2015 als gynaecoloog verbonden aan het O.L.V. van Lourdes ziekenhuis te Waregem.
Hij studeerde geneeskunde in Kortrijk en Leuven. Nadien werkte hij gedurende 5 jaar als assistent gynaecologie in het AZ Groeninge (Kortrijk), UZ Leuven en Sint Augustinus ziekenhuis (Wilrijk).

Na zijn diploma gynaecologie trok hij gedurende 2 jaar naar het gerenomeerde universitaire expertisecentrum C.H.R.U. te Rijsel (Frankrijk), waar hij zich verder bekwaamde in de chirurgische gynaecologie en urogynaecologie.
Dr Pouseele is gesubspecialiseerd in de urogynaecologie, inclusief de behandeling van complicaties van vroegere ingrepen. Hij is frequent spreker op (inter)nationale cursussen en congressen, en is hoofd van een van de weinige opleidingscentra urogynaecologie in België.

Naast de verloskunde (begeleiding van zwangere patiënten) heeft Dr Pouseele een bijzondere bekwaming in de volgende subdisciplines:

  • zakkingsklachten van de vrouwelijke genitaliën, blaas en darm
  • urinaire incontinentie
  • endometriose
  • complexe chirurgie in het vrouwelijk bekken
  • chirurgie voor kwaadaardige bekkentumoren
  • minimaal invasieve chirurgie via kijkoperatie (via de vagina en/of buikwand)

Alle bevallingen en operatieve ingrepen vinden plaats in het O.L.V. van Lourdes ziekenhuis te Waregem.
Voor de behandeling van patiënten met complexe fertiliteitsproblemen of borstkanker werkt Dr Pouseele intensief samen met de collega's van de dienst gynaecologie-verloskunde van het ziekenhuis te Waregem.

Dr Pouseele is gehuwd met Dr Katrien Vanden Broecke, die als dermatologe eveneens werkzaam is in de privépraktijk.

Ook voor laserontharing, behandeling van huidstriemen en verschillende andere esthetische laserbehandelingen (o.a. couperose en huidverjonging) kan u terecht in de praktijk. U kan hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 0477/700727.